3 Kasım 2010 Çarşamba

Lanvin for H&M - Fashion Show



Sonunda beklenen koleksiyon yeni videosuyla birlikte geldi!! Ben elbiselere, eteklere ve takılara tek kelimeyle bayıldım beklediğim kadar iyiler hatta daha bile güzeller:) Ama ayakkabılarda sivri burunun dönüşüne alışamadım, alışamayacağımda! Reddediorum!! :) Fiyatlar tahmin ettiğim gibi, işin içine Lanvin girince klasik H&M fiyatları beklenemezdi zaten değilmi?:) Bence tam ayarında olmuş. 
Ve işte o deli gibi beklediğim koleksiyon.. 


  






nitrolicious.com
uyduruk prenses 
zet fashion

4 yorum:

  1. A a bir an kendi postum zannettim noluyor dedim :))

    YanıtlaSil
  2. haklısın zet ama nevarki bu haberi paylaşmak isteyen çoğu kişinin postu aynı olacak sanırım:) ben nitrolicious.com'da görmüştüm.bde uyduruk prenses.vallahi seninkini sonra gördüm onun üzerine yorum attım hatta, çalıntı fln oldugunu düsünmüyosundr umarım:)) hehehe belkide hiç o mantıkta yazmadın ama tedirgin oldum bak,off okumak diilde blog yazmak ne zor işmiş:) olsa olsa alıntı olur der senide posta eklerim:) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Yok canım tabiki öyle düşünerek yazmadım yorumlarımız da aynı o yüzden çok benzemiş anlamında söyledim, sonuçta bir moda haberi ne kadar farklı olabilir ki? :)

    YanıtlaSil
  4. Bak rahatladım şimdii:) paranoyaklığımı mazur gör tatlim ya aranızda yeniyim tam bi haber yazıcam bakiorumki başkası paylaşmiş bile yazmiyim diyorum ama bunda dayanamadım:) evet buarada dediğin gibi yorumlarımız bile aynı olmuş:) ama koleksiyonda ayakkabılar hariç herşey gerçekten çok güzel, o da ortak kanı sanırım:)

    YanıtlaSil